Klassikere i høj kvalitet fra Mogens Hansen

Her præsenterer vi vores udvalg af kvalitetsmøbler fra Mogens Hansen

Hos Mogens Hansen gør man en dyd ud af at bruge de suverænt bedste råvarer. Både hvad angår kvalitet og bæredygtige materialer. Alle råvarer behandles af specialister inden for deres felt inden anvendelse. Og kun det allerbedste bruges i møbelproduktionen. Der gives bl.a. 25 års garanti på stel fra Mogens Hansen!

 

Historien kort fortalt

Mogens Hansen har været kendt for stolte traditioner for kvalitetshåndværk, fleksibilitet og gode råmaterialer siden 1961 – både nyt og klassisk design med fokus på bæredygtighed, smukt og brugbart design samt god, gedigen, dansk kvalitet.

Design, siddekomfort og kvalitet

Ovenstående nøgleord er selve fundamentet i et møbel fra Mogens Hansen. Det er resultatet af en udvekslingsproces i konstant udvikling og altid i tæt samarbejde med danske underleverandører. Det håndgribelige produkt af processen er de smukkeste og mest velproportionerede møbler, nøje bearbejdet ned til mindste detalje i forhold til både optimal siddekomfort, indbydende æstetik og ægte, dansk kvalitet.

Mogens Hansen RESTO hos Bo Bedst

Lænestolen Resto står klar til prøvesidning i Møblér med Bo Bedst!

Udvalget herover sælges kun i Møblér med Bo Bedsts butikker i Hillerød, Roskilde og Frederikssund og ikke i resten af Møblér-kæden, derfor kan du ikke bestille møblerne online via webshoppen. Til gengæld kan du altid ringe til os eller endda kigge forbi, så kan du også selv teste kvaliteten mellem egne fingre, og sammen kan vi finde en god pris til dig.

Lyst til at se nærmere på nogle af vores andre, lignende mærker? Klik straks på én af de her -> Nielaus, Getama, O.P. Møbler, Raun, Skipper Furniture og Stressless.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram