Om Møblér med Bo Bedst

Find os i Frederikssund

Møbler med Bo BedstMøblér med Bo Bedst er din lokale møbelbutik, der yder byens bedste service og solid faglig rådgivning. Hos os kan du gør en god handel og få opfyldt dine møbeldrømme…

Når du kommer ind i butikken, tager vi hånd om dig fra start til slut. Vi kan tilbyde et utal af muligheder inden for møbler til dit hjem, og har noget til stort set alle rum. Fortæl os om dit drømmemøbel og lad os vise dig mulighederne, rådgive dig og ovenikøbet give en god pris på varen.

Søger du en ny sofa, har vi flere flotte byggesystemer, som helt sikkert kan opfylde alle ønsker, og så kan du komme hjem med dit helt eget design. Se vores store sortiment.

Prismatch

* Møblér Prismatch betyder at vi matcher konkurrenternes salgspris i butik eller på nettet, prismatch vil være under forudsætning af, at konkurrentprisen kan dokumenteres, og at den er gældende på bestillingstidspunktet. Derudover skal der ikke være tale om specialfremstillede varer, udstillingsmodeller, restpartier og kø- eller åbningstilbud. Prismatch gælder kun for privat køb og for danske konkurrenter både i butik og online.

Møblér med Bo Bedst har butik i Frederikssund.

Vi er medlem af Møblér-kæden som består af ca. 40 butikker fordelt over hele landet, og vores fælles indkøb og markedsføring gør, vi kan tilbyde super skarpe priser til dig.

Møblér din bolig med stil, møblér den med kvalitet, møblér til gode priser.
Kom ind og besøg os og lad os vise dig, hvad vi kan.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Hilsen
Alle os fra Møblér med Bo Bedst

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram