Dansk kvalitet fra Nielaus hos Bo Bedst

Her finder du vores sortiment med det gode håndværk fra Nielaus

Hos Nielaus arbejder med man udtrykket når kun det bedste er godt nok. Deres stålsatte vision er din garanti for et bæredygtigt kvalitetsmøbel. Besøg Bo Bedst i Hillerød, Frederikssund eller Roskilde og se, om udvalget er noget for dig, dine kvalitetskrav og din indretningsvision. Du kan også læse og se mere om møbelproducenten herunder.

 

Historien kort fortalt

Grundstenen til Nielaus Møbler blev lagt tilbage i 1959 med Jeki Møbler og udviklede sig herfra til historien om en række små møbelfabrikker, som blev til én. Alle har de lod og del i firmaets historie, i dets stolte design- og håndværkstraditioner samt i den høje kvalitet, producenten står for i dag. Det konsekvente fokus på kvalitet og design, kombineret med de bedste danske håndværkstraditioner, resulterer i en perlerække af unikke møbler. Hver dag kan du glæde dig over det gode håndværk og den lange holdbarhed. For ikke at tale om det æstetiske udtryk!

Skabt til at behage, lavet til at holde

Det er lykkedes Nielaus at udvikle møbler, der ikke bare er møbler. For at nå det mål, har intet været overladt til tilfældighederne. Hverken i materialevalg eller fremstillingsproces. Bæredygtig kvalitet er en konsekvens af lokal produktion, lokale råvarer, lokal flid og omhu og lokale miljøhensyn. Altsammen i kombination med globale visioner.

 

Udvalget af møbler fra Nielaus sælges kun fra Bo Bedsts butikker i Hillerød, Roskilde og Frederikssund og ikke i resten af Møblér-kæden. Derfor kan du endnu ikke bestille møblerne online via webshoppen. Ring i stedet til os i stedet eller kom forbi og oplev møblerne på den håndgribelige måde. Så finder vi sammen en god pris til dig, hvis du skulle falde for et møbel.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram