Danske designklassikere fra Getama

Gå på opdagelse i vores udvalg af dansk design-historie fra Getama

På producentens hjemmeside står der: Getama er indbegrebet af noget ægte dansk. Nok noget af det mest danske design, som overhovedet findes. Det tør man godt påstå, fordi i mere end 60 år har man produceret klassiske designmøbler. Møbler, der holder. Både i bogstavelig forstand, men også når det kommer til designet.

 

Historien kort fortalt

Getama har eksisteret siden 1899. I starten producerede man noget så eksotisk som tangmadrasser under navnet Gedsted tang- og madrasfabrik. Det forkortede man med tiden til det nuværende navn, hvor man fortsatte designvisionerne med fokus på dansk design og kvalitet til det globale marked. Her produceres der møbler for livet.

Hans J. Wegner, m.fl.

Producenten kendetegnes for deres samarbejde med flere forskellige, prominente danske designere og arkitekter som bl.a. Hans J. Wegner, Friis & Moltke og Nanna Ditzel. Især Wegner bliver betragtet som en af de største, danske møbelarkitekter nogensinde. Se f.eks. hans lænestol 460 herunder.

Lænestolen 460 fra Getama i Bo Bedst

Lænestolen 460 fås i flere farver i Bo Bedst

Eftersom Getama kun sælges i Møblér med Bo Bedsts butikker i Hillerød, Roskilde og Frederikssund og ikke i resten af Møblér-kæden, kan du ikke bestille fra udvalget online via webshoppen. Til gengæld kan du altid ringe til os eller kigge forbi, så finder vi en god pris til dig. Vi sætter en ære i, at du kan gøre en god handel hos os!

Ikke noget for dig? Vi har mange flere anerkendte mærker hos Møblér med Bo Bedst, f.eks. Andersen Furniture, Hjelle, Naver Collection og Nielaus – gå på opdagelse blandt dem alle HER.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram