Håndværk fra inderst til yderst fra O.P. Møbler

Danske kvalitetsmøbler siden 1985 med fokus på faglig stolthed

O.P. Møbler er en dansk møbelfabrik med egne designs. Al produktion sker på danske fabrikker og med faglært personale. Her er et møbel mere end bare et møbel, det er en aktiv holdning til solidt og gedigent håndværk.

Historien kort fortalt

O.P. Møbler er en traditionel polstermøbelfabrik, som blev grundlagt i Nykøbing Mors i tilbage i 1985 af Orla Pedersen, der allerede fra starten af gjorde komfort, håndværk og kvalitet til sit varemærke. I 2017 blev virksomheden solgt til Gitte Kammer Fuglsang og Erik Dietz Fuglsang, der i dag sammen driver fabrikken efter de helt samme grundprincipper: Godt håndværk og de bedste materialer i klassisk, dansk design.

Sofaer

Sofaerne er hele vejen igennem produceret efter stolte, håndværksmæssige metoder, hvor kvaliteten og forarbejdningen hele tiden er i højsædet. Hertil kommer, at der stilles strenge kvalitetskrav til underleverandører med hensyn til levering og kvalitet af råvarer m.m. Det er derfor ikke usædvanligt, at et møbel fra O.P. Møbler går i arv gennem flere generationer.

I butikken har vi bl.a. modellerne Venedig og Samos stående. De klassiske linjer er det, der kendetegner konceptet Venedig, som fås i mange varianter og materialer/farver. Samos står for tidløs stil i gedigen udførelse, og ligesom Venedig fås dette koncept i mange variationer (dog lidt færre). Du kan f.eks. vælge mellem ben i forskellige højder, så de passer lige til dig. Du vælger mellem ben i massiv eg, bøg eller de kan være mahognibejdset, eller endda i børstet stål.

Vores udvalg fra O.P. Møbler kan opleves live i din nærmeste Møblér med Bo Bedst! Kom ind og mærk komforten selv – så finder vi et godt tilbud til dig! Desværre kan udvalget fra denne leverandør endnu ikke købes i webshoppen, men kontakt os endelig, vi hjælper med glæde dig med at få den perfekte sofa til din bolig.

Vi har mange flere sofaer i butikken, f.eks. fra Nielaus, Getama, Mogens Hansen eller Stouby, så kom endelig ned og kig!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram