Vi introducerer de danske sofaeksperter Raun

Raun er dedikeret til sofaer, da det er stuens vigtigste møbel

Hos Møblér med Bo Bedst er vi glade for at kunne byde vores kvalitetsbevidste kunder på de flotte og uhørt bekvemmelige luksussofaer fra Raun. Sofaerne fås i flere forskellige varianter og størrelser, så du kan helt sikkert finde en variant, der ville klæde din stue. Eller måske kigger du efter et statement piece? Design selv din nye sofa, så den er centrum for din indretning. For de fleste modellers vedkommende kan du vælge mellem op til 1500 farver/sammensætninger/materialer.

 

Historien kort fortalt

Raun har siden 1997 designet klassiske og sofistikerede sofaer med kontakt fokus på høj komfort i kombination med gennemført kvalitet. Bag deres omfattende katalog med kvalitetssofaer står Michael Raun, der bl.a. har designet den lækre flydersofa Retreat, som du kan prøve hos Møblér med Bo Bedst. Flere af sofaerne er formgivet af industriel designer Stine Praun. Stine er f.eks. kvinden bag sofaerne Family, Hope og Happy i vores udstilling – sidstnævnte var i 2009 nomineret til Bo Bedres møbelpris!

Sofamagi fra Raun

Alle sofaerne håndbygges med stor kærlighed efter gamle håndværksmæssige dyder og er derfor det oplagte sofavalg for den kvalitetsbevidste indretningsentusiast. Hos Raun arbejder man kontinuerligt på, at design, kvalitet og pris skal gå op i en højere enhed. Produktionen baseres på bæredygtige processer og gældende certificeringer, ligesom man tilstræber at være helt i front på flere områder inden for social ansvarlighed.

 

Vores udvalg fra Raun kan opleves i din nærmeste Møblér med Bo Bedst, hvor vi viser sofaerne i stuemiljøer, så du nemt kan forestille dig dem i dit eget hjem! Og det vigtigste – du kan prøve at sidde i dem. Desværre kan udvalget fra denne leverandør endnu ikke købes i webshoppen, men kontakt os endelig, vi hjælper med glæde dig med at finde en god pris på dit nye, specialfremstillede møbel.

Var det ikke lige dig? Vi har mange flere bud på din nye sofa, f.eks. fra Mogens Hansen, Getama, Nielaus eller Stouby så kom endelig ned og kig!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram