Designklassikere fra Skipper Furniture

Bo Bedst præsenterer vores favoritter blandt de eksklusive siddemøbler fra Skipper

Skipper Furniture blev grundlagt i 1955 af Svend Skipper og har således produceret siddemøbler i dansk håndværkskvalitet i knapt 6 årtier. I dag er firmaet flyttet over sundet til Sverige, men de danske traditioner holdes samvittighedsfuldt i hævd.

Bamsestolen – en elsket klassiker

Svend Skipper er manden bag denne klassiske hvilestol fra 50’erne kaldet Bamsestolen. Stolen var Skipper Furnitures egentlige gennembrud, idet stolen hurtigt blev populær. Måske fordi den mindede om Hans J. Wegners Bamsestol, som var noget dyrere.

Stolen er fremstillet i kvalitetsmaterialer og det meste af arbejdet med polstring og syning foregår i hånden. Det er dansk design, når det er bedst! Herunder vises stolen i hvid, men der er alverdens farver at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde en farve, der passer perfekt ind hjemme hos dig.

 

Bamsesofaen – en nytænkt klassiker

Du kender sikkert allerede den ikoniske bamsestol i Svend Skippers version. Nu har Skipper Furniture lanceret den velkendte klassiker i en ny version – bamsesofaen! Vi har et flot eksemplar stående i Møblér med Bo Bedst i Frederikssund – kom ned i butikken og oplev denne verdensnyhed! Bamsesofaen fåes i flere forskellige farver og materialer, hvilket betyder, at du kan få den leveret, så den passer perfekt ind i dit hjems indretning – måske så den komplimenterer din eksisterende bamsestol?

bamsesofa bamsestol svend skipper furniture

VERDENSNYHED hos Møblér med Bo Bedst – bamsesofaen fra Skipper Furniture! Kan opleves i vores butik i Frederikssund.

 

Teddystolen

I forbindelse med den voksende interesse for Bamsestolen, som Skipper relancerede i 2011, inspireredes man til også at genoptage produktionen af den mindre stol, Teddy, der ligeledes blev udviklet og markedsført i 1950’erne.

Teddy er en let, komfortabel hvilestol, der udstråler både hygge og atmosfære, samtidig med at den passer ind i det moderne hjem, som den tilfører en snert af nostalgi.

 

Vores udvalg fra Skipper Furniture tæller ydermere møbelserien Capri, samt hvilestolene Modena og Cosmos. Kom ind til din nærmeste Bo Bedst og test kvaliteten med egne fingre og øjne – så finder vi et godt tilbud til dig! Desværre kan udvalget fra Skipper endnu ikke købes i webshoppen.

Var det ikke helt det, du ledte efter? Vi har masser af andre kvalitetsmærker, se f.eks. Stouby, Hjelle, Nielaus og Getama.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram