Luksusudgaven af komfort – gør dit liv “Stressless”

Vi har et kæmpe udvalg af ekstraordinært komfortable lænestole, sofaer, m.m.

Stressless producerer samvittighedsfuldt og med stor ekspertise nogle af de mest komfortable kvalitetsmøbler på markedet i dag. Hos Møblér med Bo Bedst har vi et stort udvalg af de flotte hvilestole, sofaer, spiseborde og spisebordsstole fra de skandinaviske møbeleksperter i Sykkylven i Norge.

 

MINIMALT MILJØAFTRYK

Hos denne producent vælger og indkøber man bevidst miljøvenlige materialer og benytter kun vandbaseret maling og lak. Den grundlæggende tankegang hos Ekornes, der producerer serien, er, at miljøbevidsthed ikke kun handler om at beskytte vores fortid, det baner også vejen for vores fremtid.

INNOVATIV KOMFORT

Inspirerende ingeniørkunst samt øje for nye tendenser og brancheerfaring er hemmeligheden bag produktionen af luksusmøbler, man kan være stolt af at eje. Og lykkelig for at sidde i. Og du har fortjent at sidde godt. Nej, bedst!

Intet er bedre for en optimal siddestilling end god støtte. Det unikke Plus™-system, man benytter i produktionen af møblerne, består af et funktionelt skelet af fjedre, der tilpasser sig kroppens bevægelser, når du skifter stilling og giver dig ekstra støtte i lænden. Men det er faktisk svært at beskrive, det er bedst at prøve det selv! Kom straks forbi.

 

Vi har mange flere lækre og komfortable lænestolen i kategorien hvilestol / otiumstol, f.eks. fra Brunstad eller Mogens Hansen. Husk, at du altid kan ringe til os eller kigge forbi, så finder vi en god pris til dig. Vi sætter en ære i, at du kan gøre en god handel hos os!

Ikke noget for dig? Vi har mange flere mærker hos Bo Bedst – gå på opdagelse HER.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram