Danske mesterværker fra Wendelbo

Vi præsenterer ekstraordinær kvalitet og æstetik fra Wendelbo

Wendelbo udvikler og producerer stilfulde og moderigtige møbler, der samtidig er dybt forankret i den skandinaviske æstetik såvel som den stolte, danske håndværkstradition. Der er tale om møbler, der er skabt til at imødekomme de behov, verden har anno 2018.

Møbler, der er blevet til i mødet mellem innovation og funktionalitet ved at kombinere vores stolte designhistorie med tidens tendenser. Hvert møbel har sin helt egen identitet.

 

Historien kort fortalt

Wendelbo er historien om en familievirksomhed, der blev stiftet i 1955 og nu er på sin tredje generation, og som gennem alle årene ikke blot har fastholdt, men også videreudviklet missionen om at producere møbler med fokus på design, funktionalitet og kvalitet.

 

Udvalget af møbler fra Wendelbo sælges kun fra Møblér med Bo Bedst i Hillerød, Roskilde og Frederikssund – ikke i resten af Møblér-kæden – derfor kan du (endnu) ikke bestille møblerne online via webshoppen. Ring i stedet til os i stedet eller kom forbi og oplev møblerne på den håndgribelige måde – så finder vi sammen en god pris til dig, hvis du skulle falde for et møbel.

Vil du gerne se andre producenter, der kan noget af det samme som Wendelbo? Så kast et blik på f.eks. Mogens Hansen, Getama, Hjelle, Raun og Stouby!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram