Dansk håndværk fra Stouby hos Bo Bedst

Her finder du vores sortiment med den gode kvalitet fra Stouby

Stouby er en møbelproducent, hvor kvaliteten i håndværket og det uforgængelige design går hånd i hånd. Kvaliteten af alle valgte materialer samt konstruktionen af det enkelte møbel kontrolleres løbende igennem hele fremstillingsprocessen – det er din garanti for et kvalitetsmøbel.

 

Historien kort fortalt

Stouby blev startet i den jyske landsby af samme navn tilbage i 1902 af ildsjælen Marius Blirup. I næsten 75 år voksede møbelvirksomheden sig stor og stærk som familievirksomhed og så flere generationer modne som virksomhedspionerer. Man er siden fortsat ufortrødent i samme ånd og er rykket til større lokaler i Løsning, hvor nogle af tidens dygtigste designere, danske såvel som udenlandske, bidrager til at fortsætte de stolte traditioner.

Eksempel på en Stouby-klassiker; Albert

En elegant serie, som kombinerer designmæssig enkelhed med enestående komfort. Albert passer lige godt ind i det moderne hjem, som den gør i det klassiske/nostalgiske hjem. Serien omfatter en høj stol, en lav stol og en fodskammel. Albert leveres med gjordflet i hør, natur eller sort. Findes også i en læderudgave med polstring for ekstra komfort.

Forskellige udgaver af hvilestol Albert fra Stouby hos Bo Bedst

 

Udvalget af møbler fra Stouby sælges kun fra Bo Bedsts butikker i Hillerød, Roskilde og Frederikssund og ikke i resten af Møblér-kæden, derfor kan du endnu ikke bestille møblerne online via webshoppen. Ring i stedet til os i stedet eller kom forbi og oplev udvalget på den håndgribelige måde – så finder vi sammen en god pris til dig, hvis du skulle falde for et møbel.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram