Dansk håndværk fra Stouby

Her finder du vores sortiment med den gode kvalitet fra Stouby

Stouby er en møbelproducent, hvor kvaliteten i håndværket og det uforgængelige design går hånd i hånd. Kvaliteten af alle valgte materialer samt konstruktionen af det enkelte møbel kontrolleres løbende igennem hele fremstillingsprocessen – det er din garanti for et kvalitetsmøbel.

 

Historien kort fortalt

Stouby blev startet i den jyske landsby af samme navn tilbage i 1902 af ildsjælen Marius Blirup. I næsten 75 år voksede møbelvirksomheden sig stor og stærk som familievirksomhed og så flere generationer modne som virksomhedspionerer. Man er siden fortsat ufortrødent i samme ånd og er rykket til større lokaler i Løsning, hvor nogle af tidens dygtigste designere, danske såvel som udenlandske, bidrager til at fortsætte de stolte traditioner.

Eksempel på en Stouby-klassiker; Albert

En elegant serie, som kombinerer designmæssig enkelhed med enestående komfort. Albert passer lige godt ind i det moderne hjem, som den gør i det klassiske/nostalgiske hjem. Serien omfatter en høj stol, en lav stol og en fodskammel. Albert leveres med gjordflet i hør, natur eller sort. Findes også i en læderudgave med polstring for ekstra komfort.

Forskellige udgaver af hvilestol Albert fra Stouby hos Bo Bedst

 

Udvalget af møbler fra Stouby sælges kun fra Møblér med Bo Bedsts butikker i Hillerød, Roskilde og Frederikssund og ikke i resten af Møblér-kæden, derfor kan du endnu ikke bestille møblerne online via webshoppen. Ring i stedet til os i stedet eller kom forbi og oplev udvalget på den håndgribelige måde – så finder vi sammen en god pris til dig, hvis du skulle falde for et møbel.

Ikke helt det, du ledte efter? Vi har også Hjelle, O.P. Møbler og Skipper Furniture, der kan noget af det samme – kig blandt vores andre Unikke Brands, der skal nok være noget, der tiltaler dig! Eller spring direkte til webshoppen og se hele det udvalg, vi fører i samarbejde med Møblér. Du er også til enhver tid velkommen nede i en af vores butikker.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram