Kun det bedste til din entré fra LoCa

En ingeniør, en god idé, et nyskabende produkt, en innovationspris

Hos Møblér med Bo Bedst er vi forhandlere af danske LoCas ZJUP og KNAX. Sidstnævnte er bl.a. en tidløs og prisvindende knagerække i praktisk design og høj kvalitet.

Knagerækken er genial til de placeringer, hvor det er småt med pladsen. Det skyldes, at knagerne er fjederbelastede og derfor straks hopper ind på plads, når der ikke hænger noget på dem. KNAX fås med mellem 2 og 10 knager – og i mange træsorter og farver. Vi har også KNAX lite i DuPont™ Corian®, som er specielt designet til f.eks. vådrum.

Serien KNAX indeholder også eksempelvis skohylder og hattehylder – dem kan du også stifte nærmere bekendtskab med i Møblér med Bo Bedst!

 

Historien kort fortalt

For at finde begyndelsen på historien om LoCa og KNAX, skal vi helt tilbage til 1992 i Herfølge. Ingeniør Thorkild Lundsgaard har netop renoveret sin datters værelse, og nu mangler der bare en praktisk knagerække. Men han kan ikke finde en, som opfylder de krav og ønsker, han har til produktet. Derfor går han selv resolut ud i sin garage for at snedkerere en knagerække. Man er vel ingeniør! Prototypen fandt aldrig vej til datterens værelse, men arbejdet i garagen tændte en lille ild. Thorkild var sikker på, at han var på sporet af noget godt! Han henvendte sig derfor til designduoen Harrit & Sørensen. De gik sammen om at udvikle den knagerække, der skulle blive til KNAX.

Principperne bag KNAX er stadig de samme, som Thorkild oprindeligt havde tænkt sig: En knagerække, der er smuk i sin enkelthed og fremstillet af holdbare kvalitetsmaterialer. En knagerække, som er udpræget fleksibel i forhold til behovet. Kun de knager, man har brug for på et givent tidspunkt, skal stikke ud. Det giver et rent og smart udtryk.

 

Dansk design, dansk kvalitet, dansk produktion, dansk æstetik

KNAX er et helt og aldeles dansk produkt. Hvert stykke træ er nøje udvalgt, og alle led i dets forarbejdning samt produktion til færdig knagerække foregår i Danmark. Det er et andet punkt, hvorpå knagerækken er unik i en branche, hvor størstedelen af produkterne af økonomiske årsager produceret i Østeuropa eller Fjernøsten.
 
Hos producenten holder man fast i at producere alt herhjemme, fordi det sikrer den ensartede kvalitet, man ønsker i sine produkter. Som ejer af en knagerække fra LoCa skal man have mulighed for at værdsætte det håndværk, der ligger i KNAX

LoCa KNAX hos Møblér med Bo Bedst

Robust og elegant knagerække med 10 knager. Vælg mellem flere trætyper og bredt udvalg af farver. Knager fås i sort, grå eller kobber.

 

Designduoen Harrit og Sørensen har også designet LoCas praktiske ZJUP – skoholderen (shoes up) i et klassisk og minimalistisk design. ZJUP holder på en enkel og stilfuld måde styr på skoene i entréen eller i garderoben.

 

Var det det ikke lige det, du ledte efter? Vi har mange flere bud på entrémøbler (og på flotte møbler generelt), se f.eks. Andersen Furniture, Vantinge, Klim, Walter Grey og Woak. Kom ned og se dem live i din nærmeste Møblér med Bo Bedst!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram