Kvalitetsmøbler fra Andersen Furniture

Et smugkig på vores store udvalg af arkitekttegnede snedkermøbler

Klik på billederne for at se flere oplysninger om de enkelte møbler. Der er mange flere designperler fra samme producent end de viste i vores store udstilling – kom forbi hos Møblér med Bo Bedst i Hillerød, Frederikssund eller Roskilde og se dem live. Man oplever jo bedst møbler med egne øjne og hænder!

 

Historien kort fortalt

Virksomheden etableredes i 1916 af snedkermester I.C.A. Jensen. I starten var der tale om et traditionelt møbelsnedkeri, men med årene går man stærkt ind på produktionen af arkitekttegnede kvalitetsmøbler. Og det må man siges at være lykkedes med! Her er tale om dansk design, dansk kvalitet og skandinavisk æstetik i verdensklasse.

 

Ekstraordinære møbler

Hos Andersen Furniture tror man på, at ekstraordinære møbler skabt med hjertet. Der er i hele processen fokus på historien, passionen og kærligheden til det gode håndværk. Der er tale om møbler, der holder – både mht. design, anvendelighed og kvalitet. Møbler, der undlader at lade sig forme af kortvarige modeluner, men skiller sig ud. Det gør det enkelt at skabe dit helt eget, unikke hjem med både kant og karakter. Det er derfor, man hævder at have været timeless since 1916.

Andersen Furniture hos Bo Bedst

Sofaen A1 i tidløst design vil klæde ethvert hjem

 

KAMPAGNEPRIS på et af de flotteste håndværksmøbler fra Andersen Furniture!

tilbud rabat andersen furniture spisebord

KAMPAGNEPRIS på T7

T7 UDTRÆKSBORD – NU DKK 14.950,- SPAR 5.000,-

T7 er et smukt klassisk udtræksbord designet af Ditlev Karsten. 

Nyd det bløde formsprog og udtryk, som bordet giver!

T7 har et design, der lader kvalitetsmaterialerne komme til deres fulde ret!

Kom ind i din nærmeste Møblér med Bo Bedst og lad fingrene glide hen over dit nye spisebord. Så giver vi et godt tilbud på de flotte TAC-stole, der passer så fint til (det er dem, du ser på billedet til højre).

Vores store udvalg fra Andersen Furniture sælges kun fra Møblér med Bo Bedsts butikker i Hillerød, Roskilde og Frederikssund og ikke i resten af Møblér-kæden, derfor kan du ikke på nuværende tidspunkt bestille møblerne online via webshoppen. Derimod er du altid velkommen til at ringe til os eller selvfølgelig at kigge forbi og selv teste kvaliteten med egne fingre og øjne – sammen finder vi et godt tilbud til dig.

Var det ikke lige det, du søgte? Vi kan også byde på lækre kvalitetsprodukter fra Naver Collection, Woak, Mogens Hansen og Brdr. Krüger. Kom og kig!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram