Stilfuldt design i god kvalitet fra Walter Grey

Køb dit nye reolsystem til en god pris med lige så god samvittighed

Walter Grey er et dansk designbrand, hvor man arbejder ud fra en filosofi om, at god kvalitet og gennemført design skal være alment tilgængeligt og opnåeligt. Formålet er at designe og producere reolsystemer i høj kvalitet til opbevaring til hjemmet, kontoret og det offentlige rum.

Final Tiles Gallery id=36 does not exist

 

Historien kort fortalt

Walter Grey er stiftet tilbage i 2014 af Theis Flyvholm Nielsen og Sebastian Sieck. Reolerne fra Walter Grey produceres af en social virksomhed, der har til formål at styrke og støtte mennesker med fysiske udfordringer og handicap, samt mennesker fra andre udsatte grupper. Gennem den sociale virksomhed skabes der arbejdspladser til mennesker med fysiske udfordringer. Organisationens profit går til en NGO, der sørger for pasning, pleje og uddannelse af børn og unge med handicap. Du kan således købe kvalitetsreoler med god samvittighed.

Final Tiles Gallery id=38 does not exist

 

Slip kreativiteten løs!

Reolelementerne fås i mange forskellige farver og variationer, og du kan sætte dem sammen, som du lyster. På den måde er du sikker på at få et kækt og holdbart reolsystem, der passer perfekt ind hjemme hos dig. Her er muligheden for at være kreativ og nyskabende!

Final Tiles Gallery id=37 does not exist

 

De smukke og anvendelige reoler fra Walter Grey sælges kun fra Møblér med Bo Bedsts butikker i Hillerød, Roskilde og Frederikssund og ikke i resten af Møblér-kæden. Derfor kan du endnu ikke bestille møblerne online via webshoppen. Ring i stedet til os i stedet eller kom forbi og oplev designet og kvaliteten med egne fingre og øjne. Så finder vi sammen en god pris til dig!

Var det ikke lige det reolsystem, du manglede? Vi har flere andre, bl.a. fra Klim og Vantinge.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram