Tidløse træmøbler fra passionerede Woak

Funktionelle og smukke borde, skænke og reoler i eg og valnød

Woak er seriøse med træ og formgivning af smukke kvalitetsmøbler. Møblets funktionalitet er blot udgangspunktet for produktionen. Målet er at fremstille tidløse møbler inspireret af de mest prominente tendenser igennem tiden, men altid med fokus på moderne æstetik.

 

Woak og deres møbler er essensen af Schweiz

I Schweiz dækker de dybe skove en tredjedel af landet, og Woaks passion for træ som grundmateriale for deres kreationer er en naturlig konsekvens af dette. Her ser man træ som et varmt og solidt materiale, og der er omhyggeligt fokus på bæredygtige råmaterialer i produktionen. Møblerne fremstilles således med lige fokus på både brugeren og miljøet. Flere af møblerne er elegant udført i kombination med andre kvalitetsmaterialer, f.eks. marmor eller kernelæder.

 

Nyt liv i stuen, spisestuen, kontoret eller entréen

Woaks sortiment er præget af smukke linjer og bløde kurver – simplicitet på den ærlige måde, hvor kvaliteten er det første, man bemærker. Møblerne er i udgangspunktet traditionelle, det er i detaljen, de skiller sig ud. Woak deler sortimentet op i kategorierne borde, sofaborde, opbevaring, siddemøbler og spejle. I Møblér med Bo Bedst kan du opleve et bredt udvalg af de forskellige møbler. Vi har sat dem op i stuemøbler, så du nemt kan visualisere dem i dit eget hjem.

De smukke og anvendelige møbler fra Woak sælges kun fra Møblér med Bo Bedsts butikker i Hillerød, Roskilde og Frederikssund og ikke i resten af Møblér-kæden. Derfor kan du endnu ikke bestille møblerne online via webshoppen. Ring i stedet til os i stedet – eller kom forbi og oplev designet og kvaliteten med egne øjne. Føl på det. Fald for det. Så finder vi sammen en god pris til dig!

Var det ikke lige de møbler, du manglede? Vi har flere andre, bl.a. fra Andersen Furniture, Naver Collection, m.m.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram