Alsidige og fleksible reolsystemer fra Klim Furniture

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder kvalitet inden for reolsystemer

Kvalitet og design er solidt placeret i højsædet hos Klim, der samvittighedsfuldt og med stor dygtighed producerer reolsystemer, der kan tilpasses, så de passer ind i din indretning og stil.

 

Historien kort fortalt

Grundstenene til virksomheden blev lagt helt tilbage i 1929 ved Fjerritslev, og der ligger de endnu! Man har således rigtig mange års erfaring inden for produktudvikling og forarbejdning af danske kvalitetsmøbler. Klim Furnitures varemærke er reolsystemer, vitriner og skænke i et moderne og tidløst design.

Hele produktionen varetages stadig i Klim, og det betyder, at hele processen fra det rå træ til det færdige produkt bliver fulgt tæt af virksomhedens dygtige medarbejdere. Klims produktion kombinerer gode, danske håndværkstraditioner med moderne produktionsfaciliteter. Hver gang, man producerer et møbel, bliver træet nøje udvalgt, således at møblet opnår et smukt og ensartet udtryk.

Reolsystemer

Det store reolprogram er centreret omkring et bredt udvalg af basismoduler, der spænder over intet mindre 4 dybder, 4 bredder og 8 forskellige højder. Disse kan så kombineres med døre, skuffer, bakker, m.m. i flere forskellige farver og materialer. Dette giver et meget stort og udpræget fleksibelt udvalg af færdige reoler. Produktionen af reolerne tilrettelægges og udvikles kontinuerligt, så kvalitet og design lever op til højeste standard på markedet.

 

Vores udvalg fra Klim Furniture kan opleves live i din nærmeste Møblér med Bo Bedst! Kom ind og test kvaliteten med egne fingre og øjne – så finder vi et godt tilbud til dig! Desværre kan udvalget fra denne leverandør endnu ikke købes i webshoppen, men kontakt os endelig, vi hjælper med glæde dig med at få det perfekte reolsystem til din bolig.

Vi har mange flere reolsystemer i butikken, så kom endelig ned og kig. Du kan også finde vores udvalg af f.eks. fra Walter Grey eller Mistral fra Hammel Furniture.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram