Vi præsenterer reolsystemet REBUS fra Vantinge

Eksklusive kvalitetsmøbler fremstillet på grundlag af solidt håndværk

Hos Møblér med Bo Bedst er vi glade for at kunne byde vores kvalitetsbevidste kunder på de flotte og alsidige reolsystemer fra Vantinge Møbelindustri. Slip kreativiteten løs og design din reol, så den passer perfekt ind i dit hjem og dit liv. Med REBUS er der utallige muligheder til din stue, dit kontor eller din entré – kun fantasien sætter grænser!

 

Historien kort fortalt

Vantinge Møbelindustri A/S er en stolt familievirksomhed, som blev grundlagt i tilbage 1954 og har produceret reolsystemet REBUS siden 1987. Virksomheden drives i dag med samme fokus på det solide håndværk af Niels Glasdam Jensen, som overtog virksomheden i 1990 efter sin far.

Reolsystemet REBUS

REBUS er et solidt og unikt system med mange kombinationsmuligheder alt efter dine ønsker og behov. Det elegante design og den gode kvalitet garanterer mange anvendelsesområder og -muligheder. REBUS produceres i 7 træsorter samt med brug af flere forskellige overfladebehandlinger, den ene lækrere end den anden. REBUS er designet af arkitekt Ditlev Karsten, så kom ind i Bo Bedst og oplev din nye, arkitekttegnede reol!

 

Vores udvalg fra Vantinge kan opleves live i din nærmeste Møblér med Bo Bedst, hvor vi har brugt møblerne i stuemiljøer, så du nemt kan forestille dig dem i dit eget hjem! Desværre kan udvalget fra denne leverandør endnu ikke købes i webshoppen, men kontakt os endelig, vi hjælper med glæde dig med at finde en god pris på dit nye, specialfremstillede møbel.

Var det ikke lige dig? Vi har mange flere reolsystemer, f.eks. fra Klim, eller Walter Grey så kom endelig ned og kig!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram