Mesterværker fra Naver hos Bo Bedst

Her introducerer vi vores udvalg af designperler fra Naver Collection

Møbler eller kunsthåndværk? Kom ned hos Bo Bedst i Hillerød, Frederikssund eller Roskilde og tag stilling til det selv – vi lover, at det er turen værd. Her deler vi lige et par billeder af nogle af Naver Collections “greatest hits”, hvis du har brug for yderligere overtalelse…

 

Historien kort fortalt

Naver Collection blev grundlagt i 1995 med ønsket om at skabe en gennemført og tidssvarende møbelkollektion, der emmer af kvalitet. Samtidig kipper man med hatten til det traditionelle snedkerhåndværk. Der er konstant fokus på udvikling af nye møbler og design med hovedvægt på funktion, ergonomi og kvalitet.

Møbler fra Naver er skabt til dig, der er bevidst om kvalitet og design. Dig, som foretrækker at udtrykke det i din personlige og unikke boligindretning. Naver Collection er designet og produceret i Danmark.

 

100 % kompromisløs, dansk snedkerkunst

Vælger du et møbel fra Naver Collection, kan du være 100 % sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne i tilblivelsesprocessen. Alt lige fra første skitse til det færdige møbel er gennemtænkt, ligesom der er sat en ære i håndværket helt ned til mindste den detalje. Løbende kvalitetskontrol er din sikkerhed for, at møblerne ikke kun er en fryd for øjet, men også at de kan holde til at blive brugt i mange år fremover. Og det er jo det vigtigste!

AK 1350 fra Naver Collection hos Bo Bedst

AK 1350 Et meget smukt gennemført design af Nissen og Gehl. Oval TV-skænk med jalousilåger svævende på en X- søjle i stål. Bag jalousilågerne er der god plads til DVD, kabler og andet udstyr – ledningsgennemføring i top og bund. Fås i flere træsorter og finishes.

 

De unikke møbler fra Naver Collection sælges kun fra Bo Bedsts butikker i Hillerød, Roskilde og Frederikssund og ikke i resten af Møblér-kæden, derfor kan du endnu ikke bestille møblerne online via webshoppen. Ring i stedet til os i stedet eller kom forbi og oplev designet og kvaliteten med egne fingre og øjne – så finder vi en god pris til dig.

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram