Tidløs, dansk tradition og kvalitet fra Brdr. Krüger

Historien om fem generationers passion for det gode håndværk

Hos Brdr. Krüger handler det hele om træ. Træets rejse fra dets plads i naturen til dets nye liv som et kvalitetsmøbel behandles med respekt. Fokus fastholdes i hele processen på design, tradition, kvalitet og fornyelse. Hos Møblér med Bo Bedst fører vi det klassiske bakkebord Bølling.

 

Historien kort fortalt

Vi skal helt tilbage til København i 1886, hvor brødrene Theodor og Krüger stiftede deres firma med speciale i trædrejning. Tiderne er skiftet, men det er Brdr. Krügers dedikation til træværk, håndværk og kvalitet ikke. Det er en dedikation, der er blevet næret og æret gennem nu 5 generationer. Her nyfortolker man det traditionelle og tilpasser det til vor tids behov og æstetik.

 

Et stykke dansk designhistorie til dit hjem

Hos os her i Møblér med Bo Bedst møder du “Bølling Tray Table” fra Brdr. Krüger. Det praktiske og fleksible bakkebord blev designet tilbage i 1963 af arkitekten Hans Bølling. Bordet føres i 2 modeller og kan bestilles hjem i en række forskellige farver og finishes, f.eks. sort, hvid, blå og valnød.

Bølling Tray Table - et bakkebord fra Brdr. Krüger hos Møblér med Bo Bedst

Bølling Tray Table fra Brdr. Krüger

 

Bakkebordet kan desværre ikke købes i vores webshop lige pt., men det skal ikke forhindre os i at give dig et godt tilbud på dit nye Bølling bakkebord, hvis du kontakter os eller kommer ned i butikken!

Var det her bakkebord ikke lige dig? Vi har mange flere bud på bakkeborde (og på flotte træmøbler generelt), se f.eks. Naver Collection, Andersen Furniture og Woak. Kom ned og se dem live i din nærmeste Møblér med Bo Bedst!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram