Unikke borde med eksklusivt finish fra Mølballe

Sofaborde med flair for innovation, kvalitet og kreativitet

De unikke sofaborde fra Mølballe forener de klassiske, danske håndværkstraditioner med nye, innovative design og materialer. Det er målet at tilbyde inspirerende og kreative bordplader skræddersyet efter kundens drømme. Det vil sige, at hvert eneste produkt fra Mølballe er produceret unikt til lige præcis dig og dit hjem!

Historien kort fortalt

Da brødrene Sven og Kalle overtog virksomheden tilbage i 1996, havde den til huse i et udhus i Søften og beskæftigede blot tre ansatte. Stolte, danske håndværkstraditioner kombineret med flair for innovation og kreativt materialevalg har gjort Mølballe til en topmoderne virksomhed. I dag er produktionen beliggende i Fårup.

Ekstraordinære sofaborde

Filosofien er, at hver møbeldel er et mesterværk i sig selv, og at hver bordplade har en unik udstråling. Mølballe producerer aldrig to identiske bordplader, fordi deres løsninger er skræddersyet til den enkelte kundes behov. De ansatte håndværkere sætter en ære i, at alle bordpladens dele er udskåret, samlet, poleret og tilpasset, så bordpladen lever op til (og forhåbentlig overstiger) kundens forventninger om det perfekte og eksklusive.

De dygtige håndværkere sliber nænsomt og kæler for detaljen, indtil der opnås perfekt sammenføjede bordplader i unikke kombinationer af massivt træ, natursten, stål, Corian® og Silestone®. Kom ned i Møblér med  Bo Bedst og mød dit nye sofabord!

Vores udvalg fra Mølballe kan opleves live i din nærmeste Møblér med Bo Bedst, hvor vi viser flotte eksempler på bordene i stuemiljøer, så du nemt kan forestille dig dem i dit eget hjem! Desværre kan bordene ikke købes i webshoppen, da de specialfremstilles efter dine ønsker. Kom ned i din nærmeste Møblér med Bo Bedst, så finder vi en god pris til dig på dit nye drømmemøbel!

Vi har flere andre sofaborde i samlingen, bl.a. fra Naver Collection, Andersen Furniture og Woak. Er det ikke kun et sofabord, du mangler? Bare rolig, vi har også sofaen, skænken, reolen, lænestolen, sengen, lampen, sengebordet, osv. Kom og kig!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram