Komfort og kvalitet i særklasse fra Berg Furniture

Suveræn siddekomfort, rene linjer og formfuldendt design

Hos Møblér med Bo Bedst er vi stolte over at kunne byde vores kunder på ekstraordinær komfort og kvalitet fra Berg Furniture – vi har møblerne stående i lækker, stilfuld, sort læder, men der utallige farver at vælge imellem. Kom ned og oplev udvalget i din nærmeste Møblér med Bo Bedst. Vi byder på prøvesidning med et smil!

 

Historien kort fortalt

Berg Furniture blev grundlagt i 1974, og kærlighed til design og godt håndværk har lige siden været virksomhedens kendetegn. Dette er gennem årene løbende blevet sikret af en stabil medarbejderstab, hvoraf mange har været med helt fra begyndelsen. Således har man gennem mere end 30 år haft trofaste kunder til at bekræfte, at filosofien er den rigtige. Den kompromisløse holdning til høj kvalitet er grundstenen i virksomheden.

Hvilestole i flere varianter og farver

Æstetik, komfort og elegance hænger i Berg Furnitures verden uløseligt sammen. Når komfort, design, funktion og kvalitet spiller sammen i en harmonisk helhed, kan vi læne os tilbage og nyde resultatet. Læn dig f.eks. tilbage i hvilestolen NASA og smæk benene op på fodskamlen. Eller vælg modellerne Ceto eller Ato, hvor fodskamlen er indbygget og aktiveres efter behov. Den unikke funktion giver fuld og behagelig støtte under ben og læg. Ryglænet kan justeres individuelt til enhver ønskelig stilling, ligesom den unikke og ualmindelig bløde nakkepude kan justeres separat.

Ceto / Ato hvilestol fra Berg Furniture hos Bo Bedst

BERG Ceto/Ato
Klassisk elegance og tidløst design giver Ceto/Ato karakter. Med et let skub på armlænene kommer fodskamlen automatisk op og forlænges med 15 cm på Ceto og 12 cm på Ato.

 

Vores udvalg fra Berg Furniture kan opleves live i din nærmeste Møblér med Bo Bedst! Kom ind og mærk komforten og forbedringen af din siddestilling selv – så finder vi en god pris til dig! Desværre kan udvalget fra denne leverandør endnu ikke købes i webshoppen, men kontakt os endelig, vi hjælper med glæde dig med at få den perfekte hvilestol til din bolig.

Vi har mange flere hvilestole – også hvis du leder efter en seniorstol / otiumstol – i butikken, f.eks. fra Stressless, Brunstad eller Mogens Hansen så kom endelig ned og kig!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram