Hvilestole i særklasse fra Brunstad

Stolthed, tradition og kvalitet siden 1941 – ægte norsk håndværk

Hos Møblér med Bo Bedst har vi adskillige Delta-stole fra Brunstad i udstillingen, og du skal være velkommen til at komme ind og prøvesidde din nye hvilestol. Delta fås i flere varianter og materialer, så der er noget for enhver smag – især hvis du har smag for komfort!

 

Historien kort fortalt

Historien går helt tilbage til 1941, da Hjalmar Brunstad startede på at lave træstole. Hans søn, Helge, videreførte bedriften med sikker hånd i flere årtier. Brunstad har derfor udviklet sig til at være en af Norges førende møbelproducenter. Ved hjælp af stor erfaring, dygtige medarbejdere, gode designere og fokus på kvalitet i alle led af produktionen, har man holdt en sikker kurs i et altid skiftende marked.

Hvilestolen Delta fås i flere varianter

Med sit enkle og klassiske formsprog er Delta blevet en kendt og etableret klassiker. Det findes otte forskellige Delta-modeller. Den største forskel ligger i understellet og armlænene. Det er helt op til dig at vælge den løsning, som passer dig og dit hjem bedst. Én ting er sikkert – komforten er helt i top! Kom ind og oplev, hvad Delta kan gøre for din siddestilling.

.

NYHED hos Møblér med Bo Bedst – Delta Motion

Delta Motion er en ny hvilestol i den anerkendte og elskede Delta-serie. Denne udgave af Delta har nye funktioner og et ergonomisk design, der gør sidde- og hvileoplevelsen unik. Delta Motion fås i forskellige størrelser og lækre finishes.

Både sæde, ryg og nakkestøtte kan justeres individuelt. Sædet vipper naturligt i forhold til ryggens vinkel. Som noget nyt følget armlænet ryggen ved indstilling og giver dermed optimal komfort i alle positioner. Stolen kan også låses i ønsket position.

Delta Motion kan endda leveres i original eller i en større udgave, som bl.a. har en kraftigere gasfjeder, hvilket giver korrekt balance for større personer.

Nyhed hos Møblér med Bo Bedst! Delta Motion - kom og prøv!

Nyhed hos Møblér med Bo Bedst! Delta Motion – kom og prøv!

Delta Motion fra Brunstad, nyhed hos Bo Bedst

Delta Motion

Brunstad Delta Motion - nyhed i Møblér med Bo Bedst

Funktionalitet

 

Vores udvalg fra Brunstad kan opleves live i din nærmeste Møblér med Bo Bedst! Kom ind og mærk komforten og forbedringen af din siddestilling selv – så finder vi en god pris til dig! Desværre kan udvalget fra denne leverandør endnu ikke købes i webshoppen, men kontakt os endelig, vi hjælper med glæde dig med at få den perfekte hvilestol til din bolig.

Vi har mange flere hvilestole – også hvis du leder efter en seniorstol / otiumstol – i butikken, f.eks. fra Stressless, Farstrup eller Mogens Hansen så kom endelig ned og kig!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram