HILLERØD ER LUKKET

Vi henviser til vores afdeling i Frederikssund.

Naver AK2780 Vitrine

Føres ikke i Ågerup.

Ring for dagspris DKK

Beskrivelse

AK 2780

Vores AK 2780 er en nyfortolkning af den klassiske vitrine fra arkitektduoen Nissen & Gehl. Kombinationen af det massive træ med de dekorative ben af børstet stål, og det klare glas på siderne og fronten, giver vitrinen et let og elegant udtryk. Vitrinen er indrettet med 5 flytbare glashylder, der giver muligheden for at tilpasse afstanden mellem hylderne efter behov. LED-spots foroven, tilfører vitrinen et flot og blødt lys, som kan reguleres via den medfølgende fjernbetjening med lysdæmper.

 

Vitrinen har utallige anvendelsesmuligheder, hvad end du ønsker at bruge den i køkkenalrummet, stuen eller på kontoret. Brug den til porcelæn og glas, bøger eller som display til en samling, du vil fremhæve i din bolig. Her sætter kun fantasien grænser, når det kommer til anvendelsen og placeringen i hjemmet.

Vitrinen fås også med de velkendte point træben (se benene på Point bordene), som alternativ til stålunderstellet. Tilgængelig i følgende træsorter;  valnød, eg eller ask i valgfri overfladebehandling.

Design | Nissen & Gehl MDD.

Prisen er inklusiv vitrinen i enten ask eller eg.

Str.: 94*42*181 cm.