HILLERØD ER LUKKET

Vi henviser til vores afdeling i Frederikssund.

Jensen Boksmadras Ambassadør Softline 1

Str.: 120*200 cm. og 140*200 cm.
Hårdheder: Medium, fast og X-fast.

Ring for dagspris! DKK

Beskrivelse

Jensen Ambassadør blev lanceret i 1996 og holder fortsat stand. I dag er det et af Jensen mest anerkendte produkter. Ambassadør giver en unik liggekomfort med dobbeltfjedrende støtte i en elegant udformning.

Jensen Nordic Line forvandler den traditionelle boksmadras fra at være robust og tung til et svævende og elegant sengekoncept. Jensen Nordic Line består af komfortable senge med Jensens originale zonesystem, Pocket-on-Pocket, og hel liggeflade uden hårde kanter på midten. Ved at vælge en Seamless tekstilløsning tildækkes hele rammen. 4 ben i stedet for 8 ben, som er standard, bidrager til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

Prisen er inklusiv Softline 1 topmadras med 50 mm. Cellex XS Soft skum samt vaskbart betræk ved 60 grader celsius og eksklusiv ben og hovedgærde.

Konceptet har et bredt udvalg af tilbehør, bygget på nordiske designtraditioner, hvor kvaliteten er tydelig i godt håndværk og valg af materialer. Tilbehøret er enkelt og fleksibelt, og har et stort udvalg af ben, gavle og natborde.

HÅRDHEDSGRAD:

 Vælg mellem medium, fast eller ekstra fast liggekomfort.

STØRRELSER:

 Findes i alle standardstørrelser, men kan også bestilles efter mål.