1440

Aktuelle tilbud

Vi fejrer foråret med friske priser i Møblér med Bo Bedst!

tilbudsavis forårsdage møblér med bo bedst hillerød roskilde frederikssund møbelforretning

Klik her for at bladre i tilbudsavisen!

Vi er klar med vores nyeste og mest friske tilbudsavis for maj –>
Se tilbudsavisen med FORÅRSDAGE her. Klik på billedet for at bladre!

SPAR f.eks. 31% på hvilestolen Ventura med fodskammel!
Men Ventura er ikke den eneste hvilestol, vi giver et godt tilbud på i maj. Kig forbi vores store udstilling af hvilestole, lænestole og otiumstole, der er altid et behageligt sæde og et godt tilbud at finde, i denne måned f.eks. Stressless. Vi har i det hele taget samlet de bedste tilbud og rabatter på alt inden for det bedste til din bolig – stue, spisestue, entré, soveværelse, m.m.

Kig i kataloget her til højre og se vores mange, spændende tilbud. Har du f.eks. set vores udvalg af nedsatte spiseborde, spisebordsstole og belysning? Vi forhandler bl.a. Skovby, Findahl og Nordlux. Kom ned i butikken og se udvalget!

STORE BESPARELSER på nye møbler til din bolig
Kom ned i din nærmeste Møblér med Bo Bedst og vælt dig i boliginspiration og indretningstips. Spørg endelig vores uddannede personale, vi har styr på møbelnyheder, modefarver og tidens tendenser. Vi har også styr på god og holdbar kvalitet, tidløse klassikere, møbelpleje, ekstraordinær komfort og gode priser.

Husk, at vi er en del af kæden Møblér, så vi kan levere kvalitet til konkurrencedygtige priser ( PRISMATCH ), men vi har også et kæmpe udvalg af smukke mærkevarer fra de bedste og mest innovative danske og nordiske producenter med fokus på det rene træ, kvalitet, bæredygtighed og tidens tendenser. Mød et udvalg af vores leverandører under UNIKKE BRANDS.

tilbud rabat senge møblér med bo bedst hillerød udsalg

Klik på billedet for at se nærmere på vores mest aktuelle tilbud!

Få en frisk start på det foråret med nogle friske møbler i stuen!
Er 2020 året, hvor din bolig skal blomstre? Heldigvis behøver vi ikke vente på at landet åbner med at tænke ny indretning. Kom ned i din nærmeste Møblér med Bo Bedst og gå en tur i vores udstilling fyldt med friske forårstilbud. Vi har også – som altid – en masse gode tilbud på udvalgte senge og andre møbler til at forskønne din bolig! Glæd dig til at se vores store udvalg i alle prisklasser (kvaliteten er altid god) og glæd dig især over alle de gode rabatter!

Forkæl dit soveværelse! Men mest dig selv. I uge 20-21 har vi en klækkelig rabat til dig på flere af vores mest lækre og stilfulde senge, nemlig Wonderland – beds of Norway. Du får hele 40% i rabat i vores kollektionssalg, og der er flere modeller af vælge imellem. Det er høj høj kvalitet til dit hjem. Kig f.eks. ned i vores Møblér med Bo Bedst i Hillerød, hvor vi har en nyindrettet 600 kvm. stor sengeafdeling og prøv at ligge lidt i en model fra Wonderland! Eller en af de andre modeller i butikken – vi sørger altid for at have gode priser på møbler til dit soveværelse, f.eks. Auping, Jensen og Lotus. Se denne uges tilbud i flyer’en.

Á propos komfort.. Vi har altid et kæmpe udvalg af hvilestole! Butikken bugner af ekstraordinært og luksuriøst behagelige stole til dig, der har fortjent afslapning på 1. klasse. Lænestol – hvilestol – otiumstol. Kært barn har mange navne. Og vi har mange af dem! Lige nu har vi adskillige nye stole i udstillingen, men også en masse evergreens fra bl.a. Bruno Mathsson, Berg Furniture, Hjelle, Brunstad og Farstrup.

Butikkerne bugner også af gode rabatter på moderne klassikere – vi har jo som bekendt nordsjællands største udvalg af kvalitetsmøbler og mærkevarer som Getama, BrunstadNaver Collection*, Nielaus*, Stouby og Mogens Hansen*.
*Føres kun i Frederikssund og Hillerød.

NYHED! En bluetooth-højttaler i ny forklædning

Højttalere i den rimelige prisklasse er kendt for ikke ligefrem at være forskønnende, men også for at fylde en del i indretningen. Sinox Multimedia Table har skabt en Bluetooth-højtaler på træben, som også er en bordplade. Og så er den pæn! Indbygget trådløs opladning. Fremstillet af smukt forarbejdet asketræ og smukt, tekstureret stof. Vi har den i to udgaver!

møblér med bo bedst bluetooth højtaler sinoxsinox bluetooth møblér med bo bedst


Spændende nyhed
i din lokale Møblér med Bo Bedst

fatboy hængekøje udendørs brug havemøbler bo bedst

NYHED! fra Fatboy hos Møblér med Bo Bedst

Du kan nu købe den Fatboy-hængekøje, du altid har fortjent, hos Møblér med Bo Bedst. En behagelig fornøjelse i haven hele året rundt!

Du behøver ikke vente på, at det bliver sommer – en solskinsdag på alle årstider vil friste dig til at gå ud i haven og lægge dig i din hængekøje. Det enestående Sunbrella-stof er vand- og smudsafvisende, UV-resistent og farveægte. Snup en god bog og en kold drink og nyd komforten! 

Hængekøjen er til at flytte, så hiv den med ind i carporten på en kold dag (eller en regnvejrsdag) og tag din dyne med – optimal hygge! Især hvis du inviterer en ven med – der er plads til to.

Kom ned i udstillingen og oplev Headdemock Sunbrella. Vi har også føjet to prominente, nye lamper fra Fatboy til vores sortiment.

Der er tale om Edison the Giant og Edison the Grand, som kan bruges både indendørs og udendørs. Du kan tænde og slukke for lamperne ved tryk på en knap i den brugervenlige app eller ved at hive i Fatboy-mærket. Sjovt og interaktivt! Se dem i butikken.

Et sandt væld af nyheder fra Stressless i din lokale Møblér med Bo Bedst!

Godt nyt til Stressless-fans (og kommende Stressless-fans) – der er helt nye møbler i udstillingen. Samme gode, gedigne kvalitet, samme uovertrufne komfort – nye designs! De nye modeller hedder Magic, Ruby, Sunrise og Stella. Se dem på vores side om Stressless!

OBS! Modellerne Nordic, Crown og Sky udgår desværre. Men det kan komme dig til gode (hvis du skynder dig), fordi udstillingsmodellerne er lige nu ekstra nedsat.

stressless stella lædersofa modulsofa luksussofa

Stressless Stella – NYHED hos Møblér med Bo Bedst – modulsofa i læder

Design selv din nye moderne seng!

Kan man virkelig det? Det kan man i hvert fald! Med vores nye, smarte, interaktive platform – prøv den i butikken!

Vi har fået nogle fantastisk lækre senge hjem, f.eks. flotte kontinentalsenge eller lækre boxelevationssenge med bl.a. indbygget natlys og Bluetooth. Sengene fås i forskellige hårdheder og i en lang række forskellige farver og overflader – og du vælger selv!

Vi har opsat en interaktiv platform, hvor du kan designe din nye seng! Og vi har masser af eksempler stående i butikken. Kom ned og prøv at ligge lidt i en! Vi har også flotte gavle, fine puder og lækkert sengetøj til din nye luksusseng. Det er bare at gå i gang med at vælge det udtryk, der vil passe bedst ind hjemme hos dig.

Sengene er fra Lotus, der står for skræddersyet søvnkomfort. Lotus er skabt i kvalitetsmaterialer med optimal komfort og funktion, så du kan opnå en dyb og omfavnende nattesøvn.

Lige nu er der penge at spare på din nye Lotus-seng – INTROTILBUD!

Lotus Kontinentalseng hos Møblér med Bo Bedst TILBUD!

Lotus Kontinentalseng hos Møblér med Bo Bedst

UDVALGT LEVERANDØR! Perfekt til dit moderne, nordiske hjem…

Her præsenterer vi nogle af de fedeste ting i udstillingen fra en af vores egne favoritter – Andersen Furniture.

Andersen Furniture blev grundlagt helt tilbage i 1916 med ønsket om at skabe en gennemført og tidssvarende møbelkollektion med fokus på ekstraordinær kvalitet. Der er kontinuerligt et stædigt fokus på udvikling af nye møbler og design med hovedvægt på funktion, design og kvalitet.

Møbler fra Andersen Furniture er skabt til dig, der er interesseret i tidens tendenser i smagfuld kombination med tidløs kvalitet. Dig, som ønsker at vise din gode smag i din personlige og unikke boligindretning.

Vælger du et møbel fra Andersen Furniture, kan du være 100 % sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne. Med passion og i tidens ånd designer de møbler og interiør til det moderne hjem. I mere end 100 år har Andersen Furniture udviklet æstetiske produkter med interessante særpræg og et rent skandinavisk udtryk. Med udgangspunkt i deres skandinaviske rødder har de udviklet en kollektion, der afspejler en moderne nordisk æstetik.

Læs mere om Andersen Furniture hos Møblér med Bo Bedst HER.

Kig forbi nærmeste filial og se vores bedste tilbud LIVE IN ACTION!

Vi har et stort udvalg og mange, spændende mærker i hele butikken. Alt til din stue, din spisestue, dit soveværelse, din entré, etc. Kig endelig ind og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi er altid klar til at finde en god pris til dig!

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram