Aktuelle tilbud

På jagt efter et godt tilbud? Du er kommet til rette sted!

tilbudsavis møblér med bo bedst

Klik på billedet for at bladre i vores interaktive katalog for maj måned!

Her kan du se vores nyeste og mest friske tilbudsavis  –>

SPAR 20-50% på udvalgte møbler og senge i maj måned
Gør årets røverkøb i denne måned på masser af udvalgte varer fra udstillingen! Her er alt til din stue, spisestue, soveværelse, hjemmekontor, entré, m.m. Vi har særligt mange sofaer i ultralækker kvalitet og højt niveau af komfort, kombinér f.eks. med en eller to hvilestole med skammel – det blir ikke mere behageligt! Og vi kan godt gøre det pænt også. Kom ind og bliv inspireret i din nærmeste Møblér med Bo Bedst i enten Hillerød, Roskilde eller Frederikssund.

Kig i kataloget her til højre og se vores mange, spændende forårsnyheder. Men det er ikke alt! Scroll videre ned af denne side og oplev den sjove og opfindsomme lampe Mr. Wattson – og gå ikke glip af de mange forårsfriske nyheder fra Stressless

STORE BESPARELSER på nye møbler til din bolig
Kom ned i din nærmeste Møblér med Bo Bedst og vælt dig i boliginspiration og indretningstips. Spørg endelig vores uddannede personale, vi har styr på møbelnyheder, modefarver og tidens tendenser. Vi har også styr på god og holdbar kvalitet, tidløse klassikere, møbelpleje, ekstraordinær komfort og gode priser.

rabat og tilbud hos Møblér med Bo Bedst

Klik på billedet for at se aktuelle tilbud!

FORSOMMER og FRISTELSER!
Vi fejrer de tidlige sommerdage med en masse gode tilbud på udvalgte møbler til din bolig!

Kom ned i en af vores butikker og se vores bedste tilbud, fineste nyheder og glæd dig over alle de gode rabatter!

Forkæl f.eks. din stue med et splinternyt sofasæt fra Stamford – lige nu sparer du 25 % på dette innovative byggesystem. Dvs. du kan selv bestemme, hvordan din nye sofa skal se ud! Der er frit valg mellem en lang række moduler, størrelser, materialer og diverse tilbehør som f.eks. nakkestøtte og sofabord.

Du kan også vælge en fiks og færdig lædersofa fra det italienske luksusmærke Natucci – lige nu er hjørnesofa model Matera ekstra nedsat.

Kæmpe, luksuriøs hjørnesofa nedsat til blot 23.999,-
(Normalpris 31.255,-)
dvs. du sparer hele 7.256,- 

 

Vi kan også nævne spisebordet T1 fra Andersen Furniture <- klik på linket for at læse mere om producenten! T1 er et virkelig smukt og elegant spisebord, som med sine rene linjer og lyse farver (hvid laminat og egestel) passer perfekt ind i en nordisk indretning.

Normalprisen for T1 er 15.995,-
Vi har nedsat T1 til 9.995,- 
Dvs. du sparer hele 6.000,-

Spisebordet T1 fra Andersen Furniture

Spisebordet T1 fra Andersen Furniture – lige nu nedsat!

 

Spændende nyhed i din lokale Møblér med Bo Bedst

Du kan nu købe Mr. Wattson hos Møblér med Bo Bedst.

Mr. Wattson™ er inspireret af børnenes sjove og bøjelige aktionfigurer samt de legesyge farver og former på klassiske biler fra 1930’erne. Det gør ham lige så klassisk flot, som han er urbant moderne!

Lampens justerbare krop og lange ben betyder, at den kan placeres lige, hvor du vil have den. Måske siddende rankt i en vindueskarm? Eller i en mere henslængt position på din reol? Mr. Wattson er fremstillet i smukt asketræ med holdbare metaldele i mange forskellige farver, og han tager sin lysende personlighed med sig overalt!

 

Et sandt væld af nyheder fra Stressless i din lokale Møblér med Bo Bedst!

Godt nyt til Stressless-fans (og kommende Stressless-fans) – der er helt nye møbler i udstillingen. Samme gode, gedigne kvalitet, samme uovertrufne komfort – nye designs! De nye modeller hedder Magic, Ruby, Sunrise og Stella. Se dem på vores side om Stressless!

OBS! Modellerne Nordic, Crown og Sky udgår desværre. Men det kan komme dig til gode (hvis du skynder dig), fordi udstillingsmodellerne er lige nu ekstra nedsat.

 

stressless stella lædersofa modulsofa luksussofa

Stressless Stella – NYHED hos Møblér med Bo Bedst – modulsofa i læder

 

Design selv din nye moderne seng!

Kan man virkelig det? Det kan man i hvert fald! Med vores nye, smarte, interaktive platform – prøv den i butikken!

Vi har fået nogle fantastisk lækre senge hjem, f.eks. flotte kontinentalsenge eller lækre boxelevationssenge med bl.a. indbygget natlys og Bluetooth. Sengene fås i forskellige hårdheder og i en lang række forskellige farver og overflader – og du vælger selv!

Vi har opsat en interaktiv platform, hvor du kan designe din nye seng! Og vi har masser af eksempler stående i butikken. Kom ned og prøv at ligge lidt i en! Vi har også flotte gavle, fine puder og lækkert sengetøj til din nye luksusseng. Det er bare at gå i gang med at vælge det udtryk, der vil passe bedst ind hjemme hos dig.

Sengene er fra Lotus, der står for skræddersyet søvnkomfort. Lotus er skabt i kvalitetsmaterialer med optimal komfort og funktion, så du kan opnå en dyb og omfavnende nattesøvn.

Lige nu er der penge at spare på din nye Lotus-seng – INTROTILBUD!

Lotus Kontinentalseng hos Møblér med Bo Bedst TILBUD!

Lotus Kontinentalseng hos Møblér med Bo Bedst

 

UDVALGT LEVERANDØR! Perfekt til dit moderne, nordiske hjem…

Her præsenterer vi nogle af de fedeste ting i udstillingen fra en af vores egne favoritter – Andersen Furniture.

Andersen Furniture blev grundlagt helt tilbage i 1916 med ønsket om at skabe en gennemført og tidssvarende møbelkollektion med fokus på ekstraordinær kvalitet. Der er kontinuerligt et stædigt fokus på udvikling af nye møbler og design med hovedvægt på funktion, design og kvalitet.

Møbler fra Andersen Furniture er skabt til dig, der er interesseret i tidens tendenser i smagfuld kombination med tidløs kvalitet. Dig, som ønsker at vise din gode smag i din personlige og unikke boligindretning.

Vælger du et møbel fra Andersen Furniture, kan du være 100 % sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne. Med passion og i tidens ånd designer de møbler og interiør til det moderne hjem. I mere end 100 år har Andersen Furniture udviklet æstetiske produkter med interessante særpræg og et rent skandinavisk udtryk. Med udgangspunkt i deres skandinaviske rødder har de udviklet en kollektion, der afspejler en moderne nordisk æstetik.

Læs mere om Andersen Furniture hos Møblér med Bo Bedst HER.

 

Kig forbi nærmeste filial og se vores bedste tilbud LIVE IN ACTION!

Vi har et stort udvalg og mange, spændende mærker i hele butikken. Alt til din stue, din spisestue, dit soveværelse, din entré, etc. Kig endelig ind og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi er altid klar til at finde en god pris til dig!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram