Aktuelle tilbud

På jagt efter et godt tilbud? Du er kommet til rette sted!

Møblér med Bo Bedst fødselsdag tilbudsavis

Klik her for at læse tilbudsavisen online

Her kan du se vores nyeste og mest friske tilbud  –>

FØDSELSDAGSFEST!
Vi fejrer fødselsdag med en masse gode tilbud på udvalgte møbler til din bolig! Kom ned i en af vores butikker og fejr vores fødselsdag med os og alle de gode rabatter – spar mellem 20 – 50 %

Du kan f.eks. få hele 7.000,- i rabat på det efterhånden ikoniske opbevaringsmøbel S3 fra Andersen Furniture.

TIP TIL DIG!
Den variant, der er på tilbud, er afbilledet i annoncen (eg, sæbe & flerfarvet front), men hvis du f.eks. er vild med den blå udgave, står der lige nu sådan én i vores butik i Hillerød, og den er EKSTRA NEDSAT (udstillingsmodel) og kan blive din for blot 17.950,- (normalpris 24.950,-)

Andersen Furniture om S3
En formfuldendt fusion af klassisk og moderne. Med elementer af det klassiske chatol. Med en snert af skænk. Med et touch af skab. Og med en åben invitation til at lade din kreativitet og din ordenssans forenes i dit helt personlige opbevaringsmøbel.

 

.
Design din nye seng med vores interaktive platform – prøv den i butikken!

Vi har fået nogle fantastisk lækre senge hjem, f.eks. flotte kontinentalsenge eller lækre boxelevationssenge med bl.a. indbygget natlys og Bluetooth. Sengene fås med forskellige hårdheder og i lang række forskellige farver og overflade.

Vi har bl.a. opsat en interaktiv platform, hvor du kan designe din nye seng! Og vi har masser af eksempler stående i butikken. Kom ned og prøv at ligge lidt i en! Vi har også flotte gavle, fine puder, og lækkert sengetøj til din nye luksusseng.

Sengene er fra Lotus, der står for skræddersyet søvnkomfort. Lotus er skabt i kvalitetsmaterialer med optimal komfort og funktion, så du kan opnå en dyb og omfavnende nattesøvn.

Lige nu er der penge at spare på din nye Lotus-seng – INTROTILBUD!

Lotus Kontinentalseng hos Møblér med Bo Bedst TILBUD!

Lotus Kontinentalseng hos Møblér med Bo Bedst


UDVALGT LEVERANDØR!
Oplev kvalitet, æstetik og funktionalitet i absolut særklasse!

I flyer’en til højre præsenterer vi nogle af de fedeste ting i udstillingen fra en af vores egne favoritter – Naver Collection.

Naver Collection hos Møblér med Bo Bedst

Naver Collection blev grundlagt i 1995 med ønsket om at skabe en gennemført og tidssvarende møbelkollektion, der emmer af kvalitet. Samtidig kipper man med hatten til det traditionelle snedkerhåndværk. Der er konstant fokus på udvikling af nye møbler og design med hovedvægt på funktion, ergonomi og kvalitet.

Møbler fra Naver er skabt til dig, der er bevidst om kvalitet og design. Dig, som foretrækker at udtrykke det i din personlige og unikke boligindretning. Naver Collection er designet og produceret i Danmark.

Vælger du et møbel fra Naver Collection, kan du være 100 % sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne i tilblivelsesprocessen. Alt lige fra første skitse til det færdige møbel er gennemtænkt, ligesom der er sat en ære i håndværket helt ned til mindste den detalje. Løbende kvalitetskontrol er din sikkerhed for, at møblerne ikke kun er en fryd for øjet, men også at de kan holde til at blive brugt i mange år fremover. Og det er jo det vigtigste!

Læs mere om Naver Collection hos Møblér med Bo Bedst HER.
Bemærk! Kun udstillet i Hillerød og Frederikssund!

 

Spændende nyheder i din lokale Møblér med Bo Bedst

Vi har været meget spændte på at offentliggøre, at vi har føjet produkter fra Raun til vores sortiment. Hos Raun er de erklærede sofaeksperter, og alle deres møbler er indbefattet af dansk design, dansk kvalitet og dansk produktion. I udstillingen kan du bl.a. møde modellerne Happy, Family, Hope (se billede herunder) og Retreat.

sofa hope raun bo bedst

Sofaen Hope fra Raun – nyhed hos Møblér med Bo Bedst!

Kom ned i din lokale Møblér med Bo Bedst og oplev nyhederne – vi giver hele 20% i rabat her i introperioden.

En anden nyhed i denne uge er Woak, som med stor kærlighed til træ producerer de smukkeste møbler, bl.a. serierne Malin og Marshall, som du kan møde hos Møblér med Bo Bedst. Der er et større udvalg, der tæller sofaborde, skænke, skriveborde, lampeborde, konsolborde og reoler. Kom og kig!

Brunstad Delta Motion - nyhed i Møblér med Bo Bedst

NYHED! Delta Motion

Delta Motion – NYHED i Møblér med Bo Bedst!

Slutteligt vil vi gerne introducere den helt nye og avancerede hvilestol Delta Motion fra Brunstad.

Stolens fortræffeligheder inkluderer (men er ikke begrænset til):

  • Nakkestøtte med trinvis regulering
  • Løs nakkepude
  • Ny teknologi med gasfjeder, som synkroniserer bevægelsen
  • Mulighed for at låse stolen i ønsket position
  • 360 graders rotation
  • Armlænet bevæger sig i forhold til ryggen
  • Fodskammel for optimal komfort
  • Mulighed for større udgave med kraftigere fjeder

 

Kig forbi nærmeste filial og se vores bedste tilbud LIVE IN ACTION!

Vi har et stort udvalg og mange, spændende mærker i hele butikken. Alt til din stue, din spisestue, dit soveværelse, din entré, etc. Kig endelig ind og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi er altid klar til at finde en god pris til dig!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram