Aktuelle tilbud

Er du klar til de kolde aftener? Vi byder på de hyggeligste møbler!

tilbudsavis november udsalg møblér med bo bedst møbelhus møbelforretning

Klik på billedet for at bladre i vores tilbudsavis for november!

Vi er klar med vores nyeste og mest friske tilbudsavis for november –>
Se SHOP AMOK-avisen her. Klik på billedet for at bladre! 

SPAR f.eks. 50% på den flotte nyhed; hvilestolen New York!
Med efterårets og vintermørkets komme har vi sat fokus på de hyggeligste møbler – sofaer og lænestole. Vi vil gerne give dig mulighed for at bringe lidt varme og hygge tilbage i din bolig, selvom efterårsblæsten raser uden for vinduerne. Vi har i det hele taget samlet de bedste tilbud og rabatter på alt inden for det bedste til din bolig – stue, spisestue, entré, soveværelse, m.m. 

Kig i kataloget her til højre og se vores mange, spændende efterårstilbud. Har du f.eks. set vores udvalg af spiseborde, spisebordsstole og belysning? Vi forhandler bl.a. Findahl og Nordlux. Kom ned i butikken og se udvalget!

STORE BESPARELSER på nye møbler til din bolig
Kom ned i din nærmeste Møblér med Bo Bedst og vælt dig i boliginspiration og indretningstips. Spørg endelig vores uddannede personale, vi har styr på møbelnyheder, modefarver og tidens tendenser. Vi har også styr på god og holdbar kvalitet, tidløse klassikere, møbelpleje, ekstraordinær komfort og gode priser.

Husk, at vi er en del af kæden Møblér, så vi kan levere kvalitet til konkurrencedygtige priser ( PRISMATCH ), men vi har også et kæmpe udvalg af smukke mærkevarer fra de bedste og mest innovative danske og nordiske producenter med fokus på det rene træ, kvalitet, bæredygtighed og tidens tendenser. Mød et udvalg af vores leverandører under UNIKKE BRANDS.

tilbudsavis møblér med bo bedst

Klik herover for at se de aktuelle tilbud for uge 46

November, du er kold og våd! Man fristes til at sove lææænge…
Og til det har man fortjent en luksusseng. Selvom det både blæser og regner udenfor, kan man godt ligge blødt og dejligt indenfor. Det er derfor, vi – som altid – har en masse gode tilbud på udvalgte senge og andre møbler til at forskønne din bolig! Glæd dig til at se vores store udvalg i alle prisklasser (kvaliteten er altid god) og glæd dig især over alle de gode rabatter!

Forkæl dit soveværelse! Men mest dig selv. I denne uge (46) har vi en klækkelig rabat til dig på en super lækker seng – du sparer hele 39% (det svarer til 8.596 kr.) på en luksuriøs Lotus Kontinentalseng (ramme, lædergavl, madras, topmadras). Normalpris: 21.595,- Din pris KUN 12.999,- Kig ned i din nærmeste Møblér med Bo Bedst og prøv at ligge lidt i en Lotus-seng! Eller en af de andre modeller – vi sørger altid for at have gode rabatter på de bedste senge, f.eks. ZensiZone, Restzone, Jensen og Auping. Se denne uges tilbud i flyer’en.

Á propos selvforkælelse! Vi har altid et kæmpe udvalg af hvilestole! Butikken bugner af ekstraordinært og luksuriøst behagelige stole til dig, der har fortjent afslapning på 1. klasse. Lænestol – hvilestol – otiumstol. Kært barn har mange navne. Og vi har mange af dem! Lige nu har vi adskillige nye stole i udstillingen fra Stressless, men også en masse evergreens fra bl.a. Bruno Mathsson, Berg Furniture, Hjelle, Brunstad og Farstrup.

Butikkerne bugner også af gode rabatter på moderne klassikere – vi har jo som bekendt nordsjællands største udvalg af kvalitetsmøbler og mærkevarer som Getama, BrunstadNaver Collection*, Nielaus*, Stouby og Mogens Hansen*.
*Føres kun i Frederikssund og Hillerød.

 

 

NYHED! En designklassiker i en ny version

Du kender sikkert allerede den ikoniske bamsestol i Svend Skippers version. Nu har Skipper Furniture lanceret den velkendte klassiker i en ny version – bamsesofaen! Vi har et flot eksemplar stående i Møblér med Bo Bedst i Frederikssund – kom ned i butikken og oplev denne verdensnyhed! Bamsesofaen fåes i flere forskellige farver og materialer, hvilket betyder, at du kan få den leveret, så den passer perfekt ind i dit hjems indretning – måske så den komplimenterer din eksisterende bamsestol?

bamsesofa bamsestol svend skipper furniture

VERDENSNYHED hos Møblér med Bo Bedst – bamsesofaen fra Skipper Furniture! Kan opleves i vores butik i Frederikssund.


Spændende nyhed
i din lokale Møblér med Bo Bedst

fatboy hængekøje udendørs brug havemøbler bo bedst

NYHED! fra Fatboy hos Møblér med Bo Bedst

Du kan nu købe den Fatboy-hængekøje, du altid har fortjent, hos Møblér med Bo Bedst. En behagelig fornøjelse i haven hele året rundt! 

Du behøver ikke vente på, at det bliver sommer – en solskinsdag på alle årstider vil friste dig til at gå ud i haven og lægge dig i din hængekøje. Det enestående Sunbrella-stof er vand- og smudsafvisende, UV-resistent og farveægte. Snup en god bog og en kold drink og nyd komforten! 

Hængekøjen er til at flytte, så hiv den med ind i carporten på en kold dag (eller en regnvejrsdag) og tag din dyne med – optimal hygge! Især hvis du inviterer en ven med – der er plads til to.

Kom ned i udstillingen og oplev Headdemock Sunbrella. Vi har også føjet to prominente, nye lamper fra Fatboy til vores sortiment.

Der er tale om Edison the Giant og Edison the Grand, som kan bruges både indendørs og udendørs. Du kan tænde og slukke for lamperne ved tryk på en knap i den brugervenlige app eller ved at hive i Fatboy-mærket. Sjovt og interaktivt! Se dem i butikken.

 

Et sandt væld af nyheder fra Stressless i din lokale Møblér med Bo Bedst!

Godt nyt til Stressless-fans (og kommende Stressless-fans) – der er helt nye møbler i udstillingen. Samme gode, gedigne kvalitet, samme uovertrufne komfort – nye designs! De nye modeller hedder Magic, Ruby, Sunrise og Stella. Se dem på vores side om Stressless!

OBS! Modellerne Nordic, Crown og Sky udgår desværre. Men det kan komme dig til gode (hvis du skynder dig), fordi udstillingsmodellerne er lige nu ekstra nedsat.

 

stressless stella lædersofa modulsofa luksussofa

Stressless Stella – NYHED hos Møblér med Bo Bedst – modulsofa i læder

 

Design selv din nye moderne seng!

Kan man virkelig det? Det kan man i hvert fald! Med vores nye, smarte, interaktive platform – prøv den i butikken!

Vi har fået nogle fantastisk lækre senge hjem, f.eks. flotte kontinentalsenge eller lækre boxelevationssenge med bl.a. indbygget natlys og Bluetooth. Sengene fås i forskellige hårdheder og i en lang række forskellige farver og overflader – og du vælger selv!

Vi har opsat en interaktiv platform, hvor du kan designe din nye seng! Og vi har masser af eksempler stående i butikken. Kom ned og prøv at ligge lidt i en! Vi har også flotte gavle, fine puder og lækkert sengetøj til din nye luksusseng. Det er bare at gå i gang med at vælge det udtryk, der vil passe bedst ind hjemme hos dig.

Sengene er fra Lotus, der står for skræddersyet søvnkomfort. Lotus er skabt i kvalitetsmaterialer med optimal komfort og funktion, så du kan opnå en dyb og omfavnende nattesøvn.

Lige nu er der penge at spare på din nye Lotus-seng – INTROTILBUD!

Lotus Kontinentalseng hos Møblér med Bo Bedst TILBUD!

Lotus Kontinentalseng hos Møblér med Bo Bedst

 

UDVALGT LEVERANDØR! Perfekt til dit moderne, nordiske hjem…

Her præsenterer vi nogle af de fedeste ting i udstillingen fra en af vores egne favoritter – Andersen Furniture.

Andersen Furniture blev grundlagt helt tilbage i 1916 med ønsket om at skabe en gennemført og tidssvarende møbelkollektion med fokus på ekstraordinær kvalitet. Der er kontinuerligt et stædigt fokus på udvikling af nye møbler og design med hovedvægt på funktion, design og kvalitet.

Møbler fra Andersen Furniture er skabt til dig, der er interesseret i tidens tendenser i smagfuld kombination med tidløs kvalitet. Dig, som ønsker at vise din gode smag i din personlige og unikke boligindretning.

Vælger du et møbel fra Andersen Furniture, kan du være 100 % sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne. Med passion og i tidens ånd designer de møbler og interiør til det moderne hjem. I mere end 100 år har Andersen Furniture udviklet æstetiske produkter med interessante særpræg og et rent skandinavisk udtryk. Med udgangspunkt i deres skandinaviske rødder har de udviklet en kollektion, der afspejler en moderne nordisk æstetik.

Læs mere om Andersen Furniture hos Møblér med Bo Bedst HER.

 

Kig forbi nærmeste filial og se vores bedste tilbud LIVE IN ACTION!

Vi har et stort udvalg og mange, spændende mærker i hele butikken. Alt til din stue, din spisestue, dit soveværelse, din entré, etc. Kig endelig ind og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi er altid klar til at finde en god pris til dig!

 

Find os på de sociale medier

Bo Bedst på FacebookBo Bedst på Instagram