Luksusudgaven af komfort – Stressless hos Bo Bedst

Vi har et kæmpe udvalg af lænestole, sofaer, spiseborde m.m. fra Stressless

Stressless producerer samvittighedsfuldt og med stor ekspertise nogle af de mest komfortable kvalitetsmøbler på markedet i dag. Hos Bo Bedst har vi et stort udvalg af de flotte hvilestole, sofaer, spiseborde og spisebordsstole fra de skandinaviske møbeleksperter i Sykkylven i Norge.

 

MINIMALT MILJØAFTRYK

Hos Stressless vælger og indkøber man bevidst miljøvenlige materialer og benytter kun vandbaseret maling og lak. Den grundlæggende tankegang hos Ekornes, der producerer serien, er, at miljøbevidsthed ikke kun handler om at beskytte vores fortid, det baner også vejen for vores fremtid.

INNOVATIV KOMFORT

Inspirerende ingeniørkunst, øje for nye tendenser og brancheerfaring er hemmeligheden bag produktionen af luksusmøbler, man kan være stolt af at eje. Og lykkelig for at sidde i. Og du har fortjent at sidde godt. Nej, bedst!

Intet er bedre for en optimal siddestilling end god støtte. Det unikke Plus™-system, man benytter i produktionen af møblerne, består af et funktionelt skelet af fjedre, der tilpasser sig kroppens bevægelser, når du skifter stilling og giver dig ekstra støtte i lænden. Men det er faktisk svært at beskrive, det er bedst at prøve det selv! Kom straks forbi.

 

Eftersom vores udvidede udvalg af Stressless kun sælges i Bo Bedsts butikker i Hillerød, Roskilde og Frederikssund og ikke i resten af Møblér, kan du ikke bestille fra hele udvalget online via webshoppen endnu (men kig endelig forbi i webshoppen alligevel – KLIK HER). Husk, at du altid kan ringe til os eller kigge forbi, så finder vi en god pris til dig. Vi sætter en ære i, at du kan gøre en god handel hos os!

Ikke noget for dig? Vi har mange flere mærker hos Bo Bedst – gå på opdagelse HER.